•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kosteluk Fun & Food (BBQ)

Beschrijving

Kosteluk Fun &  Food is een ongedwongen en levendig restaurant waar iedereen zich thuis voelt. Ook ouders met kinderen. Wij bieden speciale faciliteiten zoals een indoor kinderparadijs een buiten zwembad, een levensgroot schaakspel, een jeu de boules baan, een voetbal- en tafeltennistafel en een strandje met verschillende speeltoestellen.

Wij hebben een groot terras met loungebanken waar u kunt genieten van heerlijke wijnen, lekkere hapjes en goede koffie. Ook kunt u bij ons terecht voor een kinderfeestje, een partij, een barbecue of gewoon een heerlijke maaltijd.

Barbecuen bij Kosteluk Fun & Food

Buiten onze a la carte kunt u bij Kosteluk op uw eigen tafel barbecuen zowel binnen als buiten. Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag en gedurende alle schoolvakanties 7 dagen in de week. Reserveren kan via telefoonnummer 072-5070314 of per mail info@kosteluk.nl. Ook grotere groepen zijn bij ons van harte welkom, bel gerust voor de mogelijkheden.

Voor slechts 19,95 euro per persoon  hebben wij voor u een uitgebreid barbecue arrangement. Voor de kinderen hebben een aangepast arrangement voor 9,95 euro

  • Zoveel brood met kruidenboter naar wens
  • 5 verschillende soorten vlees     
  • 3 verschillende huisgemaakte sauzen     
  • Verschillende salades (onbeperkt)

Buiten dit arrangement hebben wij elke maand een Barbecue special en een Barbecue de luxe arrangement. Ook hebben wij indien gereserveerd een vegetarische versie.

Voldoende redenen om dus vaker bij ons langs te komen en te genieten van onze barbecues in een relaxte ambiance terwijl uw kinderen zich Kosteluk vermaken. 

Adres:

Kosteluk Fun & Food
Driehuizerweg 8 (bij recreatiepark de Woudhoeve)
1934 PR Egmond aan den Hoef
072- 5070314

www.kosteluk.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 12.00 - 22.00 uur*

Zaterdag en zondag: 10.00 - 22.00 uur

* Op maandag en dinsdag in het laagseizoen gesloten

Rechts bovenaan deze pagina kunt u op 'bestel uw bon' klikken als u de Nationale BBQ bon van Kosteluk Fun & Food wilt ontvangen.

 

Contactgegevens

Restaurantkortingbon.nl

Jachtlustweg 25

8563 AB  Wijckel

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Note

Steeds meer restaurants doen mee met de Restaurantkortingbon. Van alle deelnemende restaurants treft u uitgebreide informatie aan op deze site.

2013 Webfeatures B.V.